Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Menswear brand to watch: Daily Paper

Door Loes op 10.09.2013

Het is een feit dat we bij Belmodo nog veel te weinig aandacht besteden aan menswear. So, I’m a girl with a mission. Zeker wanneer de collectiestukken zo mooi zijn dat ik ze stiekem in mijn kledingkast wil. Stelen van het vriendje of zelf kopen onder de noemer ‘uniseks’? Hmmm, daar ben ik nog niet helemaal uit.

Meet Daily Paper, een Amsterdam based street-couture label voor mannen. Ze zijn een schoolvoorbeeld van een perfecte blend tussen mode en cultuur. Je herkent in de designs duidelijk de Afrikaanse afkomst van de founders. Mooie graphics gemixt met uitstekend design.

De collectie is keer op keer een compilatie van bits and pieces van verschillende Afrikaanse culturen. Vergeet wereldwinkel aesthetics! Deze jongens slagen er in om een volledig frisse wind te laten waaien door het street wear landschap.

Een scherp oog voor detail, mooie pasvorm and lots of love. De passie straalt van de volledige collectie af.  Het zwarte jack met slangenprint aan de binnenkant is een noodzaak voor jouw boyfriend, zonder enige twijfel. Een klassieker van formaat aan de  buitenkant maar verrassend, met een prachtige print, aan de binnenkant.

Je kan de nieuwe collectie van Daily Paper vinden vanaf de 3de week van September bij Colette in Parijs (jaaaa, deze jongens doen het uitzonderlijk goed in fashion land) of lekker gemakkelijk online bestellen via hun webshop. Easy peasy vanuit je luie zetel, dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Check out their website voor hun volledige collectie en andere capsule collecties. You won’t regret it

Pictures: © Daily Paper. 

page loaded