Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Neem deel aan Pimp Our Print by Brabantia & WIN!

Door Michael op 09.09.2013

Attention creative Belmodo lovers, want wij hebben groot nieuws uit design wonderland… Het toonaangevende design brand Brabantia organiseert namelijk een wedstrijd voor ontwerpers om met een opvolger te komen van het populaire Patrice-design. Super exciting news!

Na het succes van de challenge ‘Design Your Bin’ van vorig jaar, wilt Brabantia ook dit jaar upcoming talents stimuleren. En als het gaat om het steunen van aanstormend talent, zijn wij er als de kippen bij. Iedereen die bruist van creatief talent, oog heeft voor fashion en wacht op die ene kans, this is your callJoin the fashionable Pimp Our Print challenge en ontwerp je eigen stijlvolle nieuwe voorraadbusOh yeah! Het enige wat je te doen staat, is een foto van je originele design uploaden op de site van Brabantia. Et voila, you’re in the running voor de ultieme Brabantia finale. Maar opgelet: jullie hebben sowieso al 1 grote concurrent! Belmodo heeft namelijk zijn eigen ontwerp gemaakt smile Let the design battle begin.

De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door een indrukwekkend en internationaal panel van designbloggers. Het winnende design zal worden gebruikt op verschillende producten van Brabantia. Sounds great, right? Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt the final winner ook een duoticket om 3 dagen te genieten van het Salone Internazionale del Mobile 2014 in Milaan en een overnachting in een luxueus hotel. Ook transport & a whoooole lot of money to spend on your trip of a lifetime wordt tip top geregeld.

Designer peeps, this is your chance to shine. Opgelet: deze wedstrijd loopt vanaf nu t.e.m. dinsdag 22 oktober 2013. Wees er dus op tijd bij! Wij zijn alvast benieuwd naar alle creatieve uitkomsten…

page loaded