Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Rhubarb & Strawberry Smash!

Door Michael op 08.09.2013

We moeten iets bekennen. We have a sweet tooth! Gelukkig is er in de zomer genoeg fruit om ons te kunnen bekoren. Bovendien is er niets lekkerder dan een cocktail met vers fruit voor een zonnige avond op een terras of bij een gezellige BBQ. Deze Rhubarb & Strawberry Smash cocktail van Hotel Amigo is hier ideaal voor. De zoete aardbeien en de zure rabarber vormen een heerlijke mix. Let’s get it on!

Wat heb je nodig?

Verse aardbeien
Poedersuiker
Limoensap
Verse munt
Rabarber
Vodka met rabarber- en vodka-aroma
Rosé champagne
Crushed ice

Let’s get started!

Neem een tumbler glas (zoals hierboven) en doe er 2 verse aardbeien, 2 koffielepels poedersuiker en 2,5 cl. limoensap in. Plet dit geheel met een stamper. Doe er vervolgens 8 gevouwen muntblaadjes bij, 4,5 cl. van de special flavoured vodka, 2 cl. rosé champagne en crushed ice. Roer dit alles goed door elkaar en werk af met nog wat extra ijs, een muntblaadje, een aarbei en eventueel een stukje rabarber.


Pumps € 125,- Sneakers € 130,- Jurk € 55,- alles verkrijgbaar bij & Other Stories

Voor onze bijpassende outfit worden we geïnspireerd door het contrast tussen de rabarber en de aardbei. Het roze en het groen brengen we terug in onze look. We kiezen voor een groene, gedrapeerde sweaterdress die past bij iedere gelegenheid. Voor een BBQ met vrienden kan je de jurk dragen met een leuke roze sneaker van Nike. Indien je meer fancy plans hebt, kan de jurk ook makkelijk met een felrode pump. Zonder twijfel wordt je outfit een echte show stopper!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded