Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The one and only Marni Magazine

Door Astrid op 07.09.2013

True story, Italiaans label Marni heeft z’n eigen magazine. Nog beter, het gaat om een online versie die niet alleen in een super exclusieve winkel te koop is. Woehoe! Het magazine heet Anticamera en je vindt het gewoon wanneer je op de link klikt.

Het magazine is gedirect door Carolina Castiglioni. No worries, dit is volgens mij geen algemene fashion kennis. Klein beetje achtergrondinfo is dus niet misplaatst. Miss Carolina is de dochter van de one & only Consuelo Castiglioni a.k.a. de head designer en oprichter van Marni. Bovendien is deze Italiaanse met Chileense roots niet aan haar online proefstuk toe. Als je iets op de Marni web shop koopt, zal Carolina het gezien hebben, gezien ze daar de verantwoordelijke is. Er zijn ergere jobs in de wereld, niet?


© Nytimes.com

Anticamera verschijnt driemaandelijks en ondertussen zijn we al aan de 4de editie toe. Het virtuele tijdschrift is eigenlijk gewoon een verzameling mooie beeldjes met een touch of Marni op iedere  pagina. Writers block, baaldag of gewoon wat nood aan mooie dingen zien, dan is dit de plek waar het moet gebeuren.


Naast een heleboel Marni goodies spot je er ook eigen content. Denk aan achter de schermen beelden, originele interviews, inspirational pieces, … zolang het maar Marni is! Het voordeel van een online magazine is zonder twijfel het sociale aspect en de manier waarop leuke extra’s zoals filmpjes geïntegreerd worden. Ons hoef je daarvan niet te overtuigen!


 

Als we 1 mini puntje van kritiek mogen uiten, is het feit dat iedere pagina opnieuw moet laden, ofwel ligt dat gewoon aan mijn Wi-Fi verbinding.

Trouwe lezers weten dat we bij Belmodo dwepen met everything Marni. Ook dit magazine is daar geen uitzondering op. Oh ja, zeiden we al dat het helemaal gratis is? Gotta love the Internet!

Foto’s © Marni

page loaded