Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Kardashian Cover

Door Kim op 06.09.2013

Of je nu voorstander bent of niet, feit is dat reality star Kim Kardashian haar fashion street cred steeds groter wordt. In dit geval mogen we dat zeer letterlijk nemen, want je kan La Kardashian terugvinden op de laatste cover van Carine Roitfeld's CR Fashion Book, gouden grill included.

Kim was duidelijk nog heel erg zwanger tijdens de shoot, die plaatsvond in de privéstudio van Karl Lagerfeld voor het amFAR gala in Cannes. En als Karl en Carine al aan jouw kant staan, moet je per definitie wel serieus genomen worden in de modewereld. Ja, wij zijn ook lichtjes verward. 


Zo zegt Roitfeld zelf over de shoot:

"Pregnancy is something that I always love. It’s about hope and the future and a new baby, and it's a precious moment of Kim’s pregnancy that people haven’t seen.This shoot is not something for a gossip magazine that goes into the trash. This is a magazine that is a collector’s item"

Wat denk jij van het resultaat?

Alle foto's © CR Fashion Book.

page loaded