Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Vieux Rouge!

Door Koen op 31.08.2013

We love us some vintage, ook op het gebied van cocktails. Met romantische framboosjes en wodka is deze ‘vieux rouge’ cocktail perfect voor het einde van de zomer. De zure citroen geeft een frisse en verrassende toets en het vleugje munt maakt dit drankje volledig af.

Opnieuw een cocktail die heel eenvoudig zelf te bereiden is, al heb je er wel een serieuze lading ingrediënten voor nodig. Too lazy? Deze cocktail kan je ook gaan drinken in de bar van Hotel Amigo in Brussel. Maar diegenen die toch een poging willen wagen, we’ll show you show!

Wat heb je nodig?

verse frambozen
verse munt
1cl citroensap
1cl suikersiroop
4cl veenbessensap
2cl frambozenlikeur
4cl vodka
ijsblokken

Let’s do this!

Plaats 4 verse frambozen in een shaker en plet ze met een stamper. Voeg hierna het citroensap, de suikersiroop, het veenbessensap, de frambozenlikeur, de vodka en ijsblokjes toe. Shake it en giet het in een Tumbler glas. Werk af met een blaadje munt, een schijfje citroen en framboosjes. En you are ready to go! Allez, een bijpassende outfit smaak je natuurlijk ook. We can tell! Dus spits je oren en get inspired.

Rok, River Island € 26,-  Blouse, River Island, € 29,-  Ketting, Forever 21 € 14,90 – Schoenen, Forever 21 € 25,90 - Tas, Zara € 39,95

In onze bijpassende look gaan we voor classic met een twist. Een leuke skaterskirt en een romatisch bloesje worden afgewerkt met een leuke statement necklace en een pop of color met een leuke rode tas. Perfect voor een romantische date!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded