Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Fei Fei Sun

Door Kim op 30.08.2013

Fei Fei Sun, het 24-jarige Chinese model is al even mooi als haar naam - iets wat tot nu toe garant stond voor een zeer lucratieve modellencarrière.


© Jem Mitchel voor Vogue China.

Fei Fei werd al op jonge leeftijd gescout, maar besloot pas echt aan de slag te gaan als model na ze haar high school diploma op zak had. Ze maakte haar debuut in 2009 tijdens de Londense fashion week, waar ze op de catwalk liep voor Nathan Jenden en Mulberry. Niet veel later koos Lagerfeld Fei Fei als 1 van de modellen voor de Paris-Shanghai modeshow van Chanel.

Fei Fei is intussen praktisch een Vogue veteraan, zo verscheen ze al in talloze editorials van o.a. de Franse, Britse en Amerikaanse Vogue en haalde ze ook al de cover van Vogue Japan en Vogue China.


© DKNY.

© Dean Lee voor Grazia.

© Raymond Meier voor Vogue China

Haar perfecte huid maakt haar een favoriet om te casten voor beauty campagnes, zo was ze 3 keer op rij het gezicht van Giorgio Armani Beauty en was ze ook al te zien in de Chanel en Calvin Klein beauty campagnes. Nieuwsgierig naar meer? Je kan Fei Fei ook volgen op Twitter!


© Styledumonde.

page loaded