Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Back to school: cute notebooks

Door Loes op 30.08.2013

De ene verzamelt postzegels, de andere schoenen en nog een andere heeft dvd’s in overvloed. I don’t judge want ik heb zelf ook een verslaving: notebooks. En als september in aantocht is, wordt het hoog tijd om deze verzameling eens grondig uit te breiden.

Wanneer het nieuwe schooljaar wordt ingezet, schieten ze als paddenstoelen uit de grond. Deze schattige notitieboekjes zijn een must in je handtas. Een muzieknummer, quote of recept dat je echt moet onthouden? Je kan het natuurlijk in je telefoon noteren maar ik houd het graag bij pen en papier. Me? Hipster? Oops, sorry guys...

Hier de schattigste notebooks die je nog kan scoren voor september begint op een rijtje.

1. Deze notebook is al bijna een klassieker te noemen. Naast keukenspulletjes hebben ze bij Dille & Kamille heel mooie notitieboekjes. Ik ben al verkocht aan dit zalmroze girly exemplaar en ze zijn nog eens very cheap ook! Notebook Dille & Kamille - € 2,25.

2. Een romantische ziel diep vanbinnen? Oh Darling, Le’ts be adventurers! Enough said, in dit boekje kan je al jouw romantische - en minder romantische - dates opschrijven om later schaterlachend terug te lezen. Etsy - € 6,15.

3. Wrap magazine staat bekend om zijn übercute illustraties. Nu hebben ze ook een limited edition serie van 3 notitieboekjes speciaal voor echte fans. Deze boekjes haal je sowieso met een schwung uit je handtas. ‘Helloooo, heeft iedereen mijn boekje gezien?’ wink Wrap notebooks - £12.50.

4. Dit boekje heeft vooral een hoog WANT-gehalte voor de schrijvers onder ons. De quote 'Write drunk, edit sober' spreekt boekdelen. Schrijf jij geregeld, voor je blog of voor een opdrachtgever? Dan klinkt het vast bekend dat het wat vlotter gaat met een glas wijn - of 3 -  in de hand,  niet? Dit schriftje wordt verkocht met 2 andere varianten. Etsy - € 9,20.

5. Heel wat notebook addicts onder ons zweren bij de boekjes van Moleskine. En eerlijk? Ik geef ze geen ongelijk. Deze boekjes hebben iets iconisch en zijn de crème de la crème onder de notitieschriftjes. Toen ik deze mooie, witte variant ontdekte op Asos kon mijn geluk niet op. Traditioneel met een twist? Yes please! Moleskine bij Asos  - € 17,57.

6. Fashionary is een Moleskine die ondertussen wel bekend is bij designers. In deze notebook vind je verschillende pagina’s waar je silhouetten kan schetsen, stofeigenschappen kan noteren en opmerkingen kan kribbelen. Al heeft de holographic kaft van dit boekje er ook iets mee te maken dat hij als nummer 1 op mijn wish list staat. 3 stuks bij Urban outfitters - €16,-.

page loaded