Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Leandra & Laura

Door Kim op 28.08.2013

Guilty as charged, ik heb een girl crush op Laura Brown. Niet alleen heeft ze een impressionante carrière achter de rug - ze is momenteel executive editor van de Amerikaanse Harper's Bazaar -, ze is bovendien hilarisch, neemt zichzelf en de mode-industrie met de nodige korrel zout en slaagde er bovendien in om Karl Lagerfeld te doen lachen (lees er meer over in het Belmodo artikel Invisible Karl). I'm impressed!

Brown is ook steeds interviewster van dienst in The Look, een kort programma waar celebs zoals Tyra Banks, Miley Cyrus en Dita Von Teese telkens een kijkje in hun modeleven gunnen - weliswaar vergezeld van de nodige humor.

Na alle celebs had Leandra Medine, a.k.a. The Man Repeller, de eer om naast Laura op de bank te zitten. Het duo speelt mooi op elkaar in en wij twijfelen er niet aan dat ze in real life goede vriendinnen kunnen zijn. Watch & enjoy!

page loaded