Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We want Eiskreem!

Door Michael op 26.08.2013

People from Mechelen en Bonheiden are in luck! Zij kunnen een abonnement nemen op Eiskreem. Eiskreem is een jong, lokaal bedrijfje dat ijs bij je thuis komt leveren. Een abonnement van drie maanden kost je € 25,-.

Iedere maandag van de maand word er dan een halve liter ijs aan je deur geleverd. Er is telkens keuze tussen twee smaken. En deze kunnen wel eens gewaagd zijn. How do we feel about spinazie en feta ijs?

Het ijs van Eiskreem is artisinaal bereid zonder kleurstoffen, smaakmakers of bewaarmiddelen. Het wordt altijd vers bereid met de beste seizoens- en streekgebonden ingrediënten. In een liter aardbei ijs zitten er bijvoorbeeld maar liefst 400 gram aardbeien verwerkt! Bovendien worden ijsjes prachtig gepresenteerd met Eiskreem lepeltjes, potjes en hoorntjes. So cute!

Volg Eiskreem via hun website en op Facebook voor alle updates, want wie weet leveren ze binnenkort ook wel aan jouw deur! Opgelet Eiskreem will conquer Vlaanderen wink

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded