Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mind The Mustard

Door Loes op 23.08.2013

Heb jij nood aan een inspiration overload? Bekijk jij vaak blogs maar vind je het vervelend dat je de looks die ze dragen niet meteen kan kopen? Meet Jenny Bergqvist van Mind The Mustard! Laat je inspireren door haar messy London look met een hoog tomboy gehalte. Ohja, en je kan al haar kleding gewoon kopen in haar webshop. Yihaa, 2 vliegen in 1 klap! 

De stijl van Jenny is, zacht uitgedrukt, intrigerend. You love it or you hate it maar ze is zeker weten heel origineel. Ze combineert veel vintage met designer pieces en eigen creaties die ze verkoopt onder het MTM label

Edgy, layers en prints zijn sleutelwoorden wanneer je rondneust bij Mind The Mustard. In haar webshop verkoopt ze alle stuks die ze draagt én toont op alle social media kanalen die je maar kan inbeelden: Lookbook, Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest, Vimeo, Tumblr. She is everywhere! 

Hou je van een vintage look maar vind je het maar niks om zelf te gaan zoeken in bergen kleding? Dan zal je deze webshop ook zeker leuk vinden. Jenny heeft alles voor jou uitgezocht en toont hoe je de stuks kan dragen op een edgy manier.

Ieder kledingstuk is ook uitvoerig beschreven op de website. Zo voorkom je miskopen, wat zeker handig is wanneer het over vintage gaat. Bekijk ook zeker haar eigen label MTM want die is zeker de moeite waard. Bleached clothes zijn haar handelsmerk, dus die vind je hier in overvloed.

Vind je haar looks iets te heftig? Bekijk de kleding ook zeker afzonderlijk gefotografeerd op de hanger. Zo zie je al snel wat voor simplistische pareltjes er tussen zitten.

Maar wees vooral niet bang en experimenteer er lustig op los, Fashion is a party, right?  

page loaded