Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lindsay Lohan starts to blog

Door Kim op 23.08.2013

These days, everybody wants to be a blogger - inclusief Lindsay Lohan. Misschien heeft de troubled star behoefte aan een carrièreboost, misschien wil ze gewoon een extra mogelijkheid om al haar selfies een plaats op het world wide web te geven, feit is dat er nu ook een lindsaylohan.com bestaat.

Net zoals dat gaat bij een blog, draait het om LiLo zelf, dus je vindt er o.a. eerdere interviews, behind the scenes foto's, haar favoriete playlists en Instagram gallerijen terug.

Op dit moment is het nog even wachten op exclusieve Lindsay-info en beperkt de tekst zich voornamelijk tot Marilyn Monroe-quotes, maar wie weet ontpopt de starlet zich nog tot een echte blogster. We'll keep you posted!

page loaded