Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The September Covers 2013

Door Kim op 21.08.2013

September, de maand wanneer we stilaan afscheid nemen van de zomer, terug op de schoolbanken moeten zitten of weer serieus aan het werk gaan - maar ook de maand wanneer de modebijbels uitpakken met hun dikste en belangrijkste issue. Belangrijk omdat deze editie aangeeft hoe het magazine scoort op de advertentiemarkt en waar telkens de populairste fashion darling of celeb op de cover verschijnt om de hoogste verkoopcijfers te halen.

Vorig jaar zagen we o.a. Lady Gaga, Miley Cyrus en Victoria Beckham op de covers -lees er meer over in het Belmodo artikel The September Covers- maar anno 2013 is het de beurt aan modellen à la Cara Delevingne, Kate Upton, Daria Werbowy en Saskia De Brauw.Ook teen darlings Nina Dobrev en Blake Lively, gekend uit de populaire series The Vampire Diaries en Gossip Girl, scoren een cover bij Cosmopolitan en Lucky. Andere covercelebs zijn Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston en Zooey Deschanel.

Oscarwinnares Jennifer Lawrence gaat dan weer lopen met de belangrijkste titel, zijnde Vogue. De Amerikaanse modebijbel telt 665 pagina's advertenties alleen, serieus wat gewicht om in je tas mee te sleuren dus! Welke is jouw favoriete cover?

page loaded