Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Best dressed artists at Pukkelpop

Door Loes op 20.08.2013

Is iedereen weer bekomen van Pukkelpop? Weer uitgeslapen, het stof uit je haren en weer fris gedoucht na 3 dagen dansen, dansen, dansen? Veel mooie vrouwen in nog mooiere outfits stonden op de podia van mijn favoriete dansfestijn. Ik zag, droomde, danste en zette mijn favoriete outfits van de artiesten op een rijtje. 

Haim


Picture: Geert Van de Velde.

Dat we totally in love zijn met de meisjes van HAIM kon je al lezen in Style file: Haim. Ook tijdens Pukkelpop stelden ze niet teleur. 3 losgeslagen hippiemeisjes sprongen over het podium in leren jurkjes, baggy tops en vintage jasjes. En natuurlijk hun belangrijkste accessoire: een bangelijke gitaar. Yes, these chicks got style

Soldier’s Heart 


Picture: Joris Bulckens.

Soldier’s Heart is een piepjonge band die iedereens harten aan het veroveren is met hun single ‘African Fire’. Bij ons wist zangeres Sylvie alvast te scoren in een prachtige glitterjurk van de jonge ontwerper Yens Cuyvers. We zijn ook helemaal fan van haar nieuwe, strakke bob. Loving the look en we zijn razend benieuwd naar meer!

In The Valley Below 


Picture: Stijn Van Minnebruggen.

De zangeres van In The Valley Below is het wandelende voorbeeld van hoe je er ‘hippie chique’ uitziet op een festival. Een beeldschone crèmekleurige jurk, gecombineerd met een zwarte hoed en rode lippen. Een man met baard en een overdosis aan charisma is natuurlijk ook nooit vervelend om je look helemaal af te stylen. 

MS MR 


Picture: Tim Broddin.

In het artikel Meeting MS MR hebben jullie al uitgebreid kennis kunnen maken met Lizzy Plapinger & Max Hershenow. Sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit mijn afspeellijst en is Lizzy mijn persoonlijke inspiratiebron. Deze keer had ze een stoere cropped top van Micky Mouse in de aanbieding, gecombineerd met een shortje en natuurlijk haar regenboogkleurige haren. L-L-L-Love it

Bat For Lashes 


Picture: Joris Bulckens.

De laatste prachtige outfit die mij wist te betoveren was het broekpak van Bat For Lashes. The 70’s are back! Felle, dromerige prints, vlindermouwen en olifantenpijpen. You love it or you hate it. Voor mij was het in ieder geval pure liefde. 

page loaded