Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Love, peace, happiness & party hardy op WECANDANCE

Door Tiany op 19.08.2013


WECANDANCE is al een weekje geleden, dus zijn we ondertussen uitgerust van hét festival van het jaar! En dat de 1ste editie op het strand van Zeebrugge een feest was, is zeker! A little party never killed anyone, so we danced until we dropped!
Dat wij bij Belmodo echt fan zijn van het gloednieuwe concept festival meets fashion, meets nightlife, kon je al lezen in het artikel We Can DANCE: Coachelle meets hippies! Samen met zo’n 5000 anderen werden we ondergedompeld in de hippiecultuur van vroeger, and we looooved it! We spotten bloemen, haarbanden, veren, zonnebrillen en fleurige outfits, allemaal in de hippie chic dresscode. De best geklede festivalgangers werden zelfs beloond met gratis drankbonnetjes!


2 dagen lang konden we genieten van meer dan 50 DJ’s op de 4 podia. Heel wat artiesten als Art Department, The Martinez Brothers, Pillow Talk, Finnebassen, Locked Groove en Nic Fanciulli zorgden voor de beste electronische dansmuziek van het moment. Moe van het dansen? Relax & enjoy all the delicious food en de verschillende randactiviteiten van Bruxx, M.A.C Cosmetics en TAO!


Daarbovenop had We Can Dance ook een groen kantje. Alle decoratie werd onder het creatieve oog van Benjamin Van Oost en Laura Praet gemaakt uit herbruikt materiaal. Meer zelfs: de toiletten waren ecologisch en het hele festival maakte gebruik van groene energie dankzij de sponsor NORTHWIND! Met andere woorden was het exotische en ecologische festival echt een schot in de roos!


See you all next year!

Met medewerking van Liesbeth De Corte.

page loaded