Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Taart + Textiel 2013

Door Tiany op 16.08.2013

Our fashion hearts are beating faster, want het is weer tijd voor de 3de editie van Taart + Textiel! Nog niets te doen op zondag 18 augustus? Ga dan eens de sfeer opsnuiven bij de shops en standjes in en rond Het Pannekoekenhuisje in Lochristi. 

Je kan er je shoppingday beginnen met een heerlijke brunch in feestzaal Hélène van de lozen boer. Na het yummy in your tummy meal kan je op je gemak eens rondkuieren in de fairytale garden van Het Pannekoekenhuisje, die voor de gelegenheid vol zal staan met leuke en fashionable standjes. De deelnemers dit jaar zijn niet van de minste. Zo zal het stijlvolle damesmerk Karolien Verstraeten er haar entree doen. Een terugkomer en intussen een gevestigde waarde in Gent is Be Angeled, het private shopping pleasure voor echte fashionista's. Ook het unieke Kollektie Eva is van de partij. O.a. Black Balloon en Zoot zullen er het beste van zichzelf laten zien. Genieten van een échte cocktail is easy, want ze werden bereid door het famous team van Gentse bar Jigger's. Heb je echter meer zin in een zomerse verfrissing, dan staat het frozen yoghurt standje van Yogy op je te wachten!

In tegenstelling tot de vorige jaren zijn er 2 grote wijzigingen. Er zal geen 'traditionele' modeshow meer zijn, maar dat wil niet zeggen dat de aanwezige labels zich niet op een andere manier zouden laten opmerken... Dat belooft! Verder kan je, als je voor de brunch om 10:30 kiest, al om 13:00 eens rustig langs de shops gaan, want wie enkel naar het event zelf gaat mag pas vanaf 14:00 binnen. 

You like? Check dan hun site voor meer info en/of inschrijvingen!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded