Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Schorem Haarsnijder en Barbier @ Pukkelpop!

Door Loes op 16.08.2013

Dit is een oproep naar alle ladies and gents die momenteel dansjes aan het doen zijn op Pukkelpop. Staat er naast jou een jongen te shaken met een wilde bos haar? Is hij knap maar dringend toe aan een degelijke kappersbeurt? Stuur hem dan rechtstreeks naar Schorem Haarsnijder en Barbier. Hey ho, let’s go! Hier worden alle mannen, jongens, kinderen en snotneuzen gratis onder handen genomen. 

Schorem Haarsnijder en Barbier is een authentieke kapper voor heren. Ze zijn afkomstig uit Rotterdam en komen al het mannelijk schoon op de festivalweide van Pukkelpop voorzien van een traditioneel kapsel, een verzorgde baard en een nette snor. Schorem knipt alleen maar authentieke retro kapsels voor gentlemen. Je hebt een beperkte keuze, maar vertrouw er maar op dat zij weten wat ze doen! 

Ga je voor een Psycho kuif of een Scumbag boogie? Netjes, een portie rock’n roll en een blijvende indruk op de ladies krijg je er standaard bij. 

Ben je niet aanwezig op Pukkelpop? Het ruige team duikt wel vaker op. Houd hen dus zeker in het oog via hun Facebookpagina. Kan je niet wachten? Ga dan langs in hun kapperszaak op de Nieuwe Binnenweg 113 in Rotterdam. Voor de meesten onder ons misschien een eindje rijden, maar dan wordt je wel helemaal ondergedompeld in deze authentieke mannenwereld. Hot towel shaves en traditionele kapsels zijn hier alles wat de klok slaat.

Ohja, er is wel slecht nieuws voor de ladies met een baardfetisj (en dat zijn we stiekem allemaal, toch?). Vrouwen zijn niet toegelaten. Dammit! De mannen van Schorem Haarsnijder en Barbier streven naar een gentlemen only zone. Sad puppy face

Pictures: Schorem Haarsnijder en Barbier 

page loaded