Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mademoiselle C., the trailer

Door Kim op 16.08.2013

Doet Mademoiselle C. een belletje rinkelen bij jou? Dat kan best, want een klein jaar geleden kondigden we de komst van deze documentaire al aan in het Belmodo artikel Mademoiselle C. Ster van dit gebeuren is de fashionable Carine Roitfeld, voormalig hoofdredactrice van de Franse Vogue. Sinds dat hoofdstuk afgesloten is, heeft Carine tal van eigen projecten op poten gezet, waaronder haar eigen magazine CR Fashion Book en een samenwerking met M.A.C.

Gelukkig voor de fashion lovers onder ons werd dit allemaal vastgelegd op camera door Fabien Constant, die de beelden vervolgens in een documentaire goot. Daarvan kunnen we nu eindelijk de 1e beelden zien in de trailer van Mademoiselle C. Kijk, geniet en speel het spelletje "spot de ontwerper of het topmodel".

page loaded