Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend Alert: Op wolkjes

Door Catherine op 15.08.2013

Beware, want er is een nieuwe printtrend in town die je financiële gezondheid ernstige schade kan berokkenen. Hihi.

Na fruit, fauna & flora is het de beurt aan nog een ander aspect van Moeder Natuur om te schitteren op stukken stof allerhande. FW2013 is all about clouds. En daarvoor mogen we Kenzo bedanken.

Ontwerpers Humberto Leon & Carol Lim namen voor het najaar een cool filmpje genaamd Cloudbusting op, featuring stuntrijders, muziek van rapper Mykki Blanco & een aantal hebbenswaardige stukken met wolkenprint uit de mannen- & vrouwencollecties voor fall & pre-fall. Van meteorologisch verantwoorde jassen tot een cloudy sweater dress.

Wij gingen ondertussen overstag voor de jurk & waren meteen helemaal in de -euhm- wolken met de nieuwe aankoop. Tot mommy dearest ons ruwweg af cloud nine harpoeneerde met de magische woorden: "Nu mag je wel niet meer bijkomen, hoor." 

Whatever.

Je vindt de must-haves o.a. op Net-A-Porter tussen Kenzo's tijgers & ogen. Ook niet mis.

page loaded