Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Holi Festival Of Colours!

Door Koen op 15.08.2013

Festivals schieten in België in de zomer als paddenstoelen uit de grond. Maar wij zouden toch graag 1 nieuw festival even toelichten, namelijk het Holi Festival Of Colours. Na eerdere succesvolle edities in Berlijn en Barcelona, komt dit festival nu ook naar België!

Misschien heb je er al ergens iets over opgevangen? Een groot feest waar iedereen gooit met felgekleurd poeder? A unique experience with a unique history

Het festival der kleuren ontstond in India. Ieder jaar wordt daar het begin van de lente gevierd, aangezien dit voor de Hindoes symbool staat voor de overwinning van het goede op het kwade.  Om dit te vieren wordt er een groot feest georganiseerd waar men gekleurd poeder in de lucht gooit, met als resultaat een kleurrijk spektakel. In de video onder het artikel wordt dit allemaal iets duidelijker.

Op zaterdag 31 augustus 2013 komt Holi festival Of colours naar Puurs. Op de beats van de beste Dj’s kan je genieten van deze magische ervaring. Opgelet: je moet hier wel minimum 18 jaar voor zijn! Voor meer updates kan je Holi Festival of Colours volgen op Facebook.

Wij kijken er enorm naar uit, want 1 ding is zeker…Things will get crazy!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded