Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Libelle binnenkort op je scherm!

Door Michael op 14.08.2013

Zijn er onder jullie veel fans van het lifestyle magazine Libelle? Then you’re in luck! Binnenkort zal Libelle je ook op je TV-scherm entertainen, want Libelle TV wordt in het leven geroepen.

Vanaf morgen - donderdag 15 augustus 2013 - is Libelle TV gratis beschikbaar in het basisaanbod van Telenet. Yiehaaaaa!

What to expect? Een rijke mix aan programma’s, vooral lokaal geproduceerd met echte mensen en authentieke verhalen. Het gezin en de familie neemt hierbij een grote plaats in.

In het kookprogramma ‘Ilse Kookt’ maakt Ilse D’Hooge telkens een gevarieerde, verse en budgetvriendelijke familiemaaltijd klaar. Er is ook een dagelijkse talkshow ‘De Eerste Show’ waarin Ilse Van Hoecke en Els De Schepper zich buigen over de actualiteit en sociaal- maatschappelijke thema’s die iedereen bezig houden.

De modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het wekelijkse programma ‘Zij heeft Stijl’, waarin styliste Bé De Meyer de straat op gaat en tips & tricks geeft om er overal goed uit te zien. ‘De Finishing Touch’ legt de focus op interieur en wonen. Daarnaast zijn er nog talloze programma’s zoals ‘Vrouw met een Missie’, ‘Tussen Moeders & Dochters’, ‘Viva Bomma’ en enkele buitenlandse series om de zender compleet te maken.

Kortom alles wat ons ladies bezig houdt, krijgt een plaatsje op Libelle TV. Stem dus donderdag af op Kanaal 18 and relax! Of check alvast de Libelle TV website.

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded