Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Frederik Meijnen

Door Loes op 13.08.2013

Frederik Meijnen is nog maar net uit de startblokken geschoten als professioneel model maar hij loopt nu al shows voor Prada en prijkt in magazines als Vogue en Elle. Not bad… not bad AT ALL. Dat moeten wij dus even van nader bij bekijken. 

Voorheen was Frederik elektricien in Overpelt, mijn hometown in het groene Limburg. Ik heb geen idee of het aan de groene bossen of schone lucht ligt maar steeds meer mooie mannen van Limburgse bodem worden gespot op de catwalk. 

Tijdens een dagje shoppen in Antwerpen liep Frederik in de handen van een modellenscout. The right man on the right place.

Hij wordt vergeleken met een jonge Griekse god en wanneer je naar zijn blonde krullen en sterke gezicht kijkt, zie je meteen waarom.


Frederik kan blijkbaar iedere look naar zijn hand zetten. Van een strenge minimalistische look tot glimmend bomberjack gecombineerd met een roze hemd. Dat hij een veelzijdige uitstraling heeft is dus een understatement.

Van Topman tot Hermès, ze lijken allemaal verliefd te worden op het gezicht van Frederik Meijnen. And so are wesigh

page loaded