Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Romy and the bunnies

Door Michael op 11.08.2013

Herinneren jullie zich Carine Roitfeld nog, ex-hoofdredactrice van de Franse Vogue? Deze stijlvolle dame, bekend voor haar statement pencil skirt, gaf haar glamoureuze genen door aan haar dochter Julia Roitfeld, die ze vorig jaar opnieuw doorgaf aan haar dochter Romy.

Motherhood is dan ook onmiddellijk het onderwerp voor de blog die Julia Roitfeld startte naar aanleiding van haar 1ste zwangerschap en haar 1ste dochter. Romy and the bunnies, vernoemd naar haar 1ste dochter, staat gevuld met tips voor tijdens je zwangerschap en interviews met de meest stijlvolle jonge moeders zoals topmodellen Miranda Kerr en Lily Aldridge, of stijlicoon Anya Ziourova.

Je vindt er ook recensies voor beautyproducten voor zwangere ladies of jonge moeders en de meest stijlvolle kinderkledij. Julia geeft je ook een meer persoonlijke blik in haar leven door het posten van vintage foto’s en tips voor leuke zwangerschaps- en postzwangerschapskledij. Bovendien heeft de blog een prachtige lay-out, vervolledigd met prachtige aquarel illustraties.

Deze blog is ideaal voor iedereen die zich wil voorbereiden op een zwangerschap en hiervoor graag advies krijgt van iemand zo fabulous als Julia Roitfeld, want fabulous is ze zonder twijfel. Julia Roitfeld is onder andere het gezicht geweest van het Black Orchid parfum van Tom Ford, was 1 van de modellen voor Roberto Cavalli voor H&M campagne, ontwierp haar eigen lijn lingerie voor Kiki De Montparnasse en staat vaak bovenaan ‘best dressed’ lists.

Because we only take advise from the top, am I right?

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded