Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ik ga op reis en neem mee: boeken!

Door Bieke op 09.08.2013

Mijn vakantie lag al een hele tijd in het vooruitzicht en dan was het eindelijk zover! I always travel in style, of toch zo goed als... Naar goede gewoonte neem ik altijd een hele lading leesvoer mee om te lezen op het vliegtuig of om tussendoor te relaxen. Ziehier: mijn top 5 voor deze vakantie! 

Grace: A Memoir - Grace Cuddington

Een boek dat al zeer lang op mijn must-read lijstje staat is Grace: A Memoir. De 72-jarige Grace Cuddington was 50 jaar lang werkzaam in de mode-industrie. A true inspiration! In haar memoires vertelt de opvallende readhead over haar leven als model in de 60's en haar werk onder Anna Wintour. Het resultaat is een mix van sappige verhalen en magisch-realistische foto's van Tim Walker. 

Fashion - Taschen

Ik ben gek op lezen en ik ben gek op mode. Wat is dan beter dan een fashion bookTaschen staat gekend als een flamboyante en beroemde uitgeverij van kunstboeken. Weinig tekst, maar des te meer plaatjes! Perfecte lectuur tijdens het luieren onder een palmboom en een aanrader voor iedere fashionista! 

The Great Gatsby - F. Scott Fitzgerald

Ik moet eerlijk toegeven dat ik de film nog niet gezien heb en sta dus te popelen om het boek eens te lezen. Oh, the roaring 20's, een periode die mijn hart sneller doet slaan! Deze succesvolle, meeslepende Amerikaanse roman speelt zich af in Long Island en heeft decadentie written all over it!

Lace - Shirley Conran

Vergeet 50 tinten grijs, that hype is long gone baby. Geef mij maar Lace van Shirley Conran, een echte erotische klassieker. Het verhaal gaat over een jonge en succesvolle actrice (Lili) die 3 vrouwen uitnodigt en confronteert met de beruchte zin: Which 1 of you bitches is my motherSounds promising! Ik kan alvast niet wachten om te beginnen met lezen.

Valentina's laatste reis - Santa Montefiori

Santa Montefiori is one of my all time favorite schrijfsters! Haar boeken stralen steeds weer op en top romantiek uit. De leading role in Valentina's laatste reis is weggelegd voor Alba, een jonge en extreem aantrekkelijke vrouw die worstelt met het verleden en met opgroeien. Ze is op zoek naar informatie over haar overleden moeder Valentina. Kan alleen maar eindigen in tears & dramaTissues pleassse!

Met medewerking van Liesbeth De Corte.

page loaded