Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-up aan de kust!

Door Koen op 05.08.2013

Wie besluit om deze zomer door te brengen aan onze eigen Belgische kust, zal zich niet vervelen. In Knokke valt er nu een boel te beleven in de grote hoeveelheid pop-up concepten die zijn opgedoken. Wij zetten ze voor jou even op een rijtje!

1. NIGHTSHOP

Delphine Bekaert en Jan Hoet Junior, die samen achter het initiatief IETS zitten, hebben deze zomer, naar jaarlijkse gewoonte, de spectaculaire villa op de Nellenslaan in Knokke opnieuw ingenomen, deze keer met NIGHTSHOP. Het pop-up concept is de ideale plek om een leuke dag aan zee af te sluiten. Je kan er terecht voor een lekker aperitief, een gezellige babbel of een exclusieve avondshopping in een unieke culturele omgeving.

Wie houdt van kunst, design en mode moet zeker een bezoek brengen aan deze exclusieve nachtwinkel. Je kan er terecht van donderdag tot zondag, tussen 17:00 en 23:00 tot zondag 1 september 2013 op de Nellenslaan nummer 134 te Knokke.

2. O + S

O + S is een pop-up store gevuld met mooie en unieke spullen, van juwelen, accessoires en meubelen, tot kimono’s, versierde schedels en keukengerei ontworpen door Sergio Herman. Dit pop-up concept zal even snel verdwijnen als het ontstaan is, dus wees er snel bij. O + S vind je in hotel Memlinc aan het Albertplein in Knokke tussen vrijdag 2 en zondag 11 augustus 2013, telkens van 16:00 tot 21:00.


3. IMAGIN

Na een dag in de brandende zon, smaakt niets meer dan een verfrissende gin tonic. Deze zomer kan je hiervoor terecht in de pop up bar IMAGIN van Bombay Sapphire gin en Fever-Tree tonic. 5 mixologen bedachten ieder hun eigen variant van de hotste cocktail van het moment, wat zorgt voor unieke en kleurrijke verrassingen. Hiernaast vind je natuurlijk ook nog allerhande andere cocktails en mocktails. Gelegen op de hoek van de Elizabetlaan en de Meerlaan in Knokke-Heist, kan je bij IMAGIN telkens van donderdag tot zondag tussen 16:00 en 22:00 terecht. Tip: reserveren is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

4. Nespresso

Niet gevreesd, je kan niet enkel ’s avonds terecht in de pop-up concepten. Nespresso opende een pop up store op het Albertplein waar mensen de Nespresso koffies kunnen proeven en hun capsules kunnen bestellen. Deze store is nog aanwezig tot zaterdag 31 augustus en is telkens open van maandag tot zaterdag tussen 11:00 en 19:00 en zondag tussen 12:00 en 18:00.

Met al deze nieuwe hotspots wordt Knokke niet voor niets het Saint tropez van de Belgische kust genoemd!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded