Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiny maakt een ijsje

Door Tiany op 31.07.2013

Tiny aan zee, Tiny gaat op ballet, Tiny leert koken,... Admit it, we all loved Tiny! Nu we wat te volwassen zijn geworden om de boekjes nog te lezen, toch in het openbaar, moeten we maar een andere manier vinden om de activiteiten van Tiny op de voet te volgen. Good news!

Dankzij Foodstories kunnen we ons weer even 10 jaar voelen. Om te vieren dat het grote vakantie is, trakteert het populaire kinderboekenmeisje ons namelijk, in samenwerking met Foodstories, op een ijsje!

Samen met chef-kok Didier Garnich maakt Tiny ijsjes in caramel-, framboos-, en vanillesmaak. Drie zomerse smaken in zomerse kleurtjes voor de mini-me's maar ook voor hun mama's! Tiny denkt namelijk aan onze gezondheid door een minimum aan additieven aan de ijsjes toe te voegen. Thanks girl!

De ijsjes zijn vanaf donderdag 15 augustus 2013 aka de Antwerpse moederdag te koop bij STORY in Antwerpen.

STORY
Godefriduskaai 2
2000 Antwerpen
Story Facebookpagina

Trek je terug in de zetel met het bijpassende boek 'Tiny viert moederdag' en een ijsje op je schoot, nostalgie ten top! 

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded