Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New glitter crush: Shimmer Twins

Door Loes op 30.07.2013


Eat glitters for breakfast… and shine all day. Dat is mijn mantra. Ik ben verslaafd aan alles wat bezaaid is met minuscule kristallen. Het kleine meisje diep vanbinnen geeft nog steeds de voorkeur aan een overload aan glitters. Sorry mom, ik vrees dat ik nooit helemaal volwassen zal worden. Maar sinds dat unicorns, regenbogen en my little pony’s toch weer helemaal hot hot hot zijn, is dat helemaal geen schande meer. 

In mijn kledingkast gaat het van kwaad naar erger. Soms ga ik helemaal over the top met een broek helemaal bezet met kleine pailletten. Andere dagen is het subtiel verwerkt in nagellak met glittertjes. Ik de ekster van de familie, alles wat blinkt in de zomerzon trekt mij aan als een magneet. 

En nu tijd voor mijn nieuwe glitter crush! Meet the Shimmer Twins lashes. Oeh-la-la. Vind je false lashes eerder iets voor Geordie Shore? Hmmm, idem dito! Tot ik deze exemplaren voorbij zag flitsen op het internet. Ik kan het je garanderen: this was love at first sight.. 

De collectie van Shimmer Twins zijn wimpers helemaal bedekt met – je raadt het al- glitters! Ze zijn niet meteen geschikt om te dragen tijdens je dagelijkse boodschappen in de Delhaize maar op een feestje of een festival steel je met dit beauty accessoire zeker de show. Bekijk het volledige assortiment: hartjes, sterretjes, black & white… Je kan het zo gek niet bedenken. 


De Jekyl wimpers met paarse en blauwe glitters staan alvast bovenaan mijn wish list voor de (resterende) festivals. En er is nog beter nieuws, je kan ze bestellen in 1 van onze favoriete webshops: Sorbet Seams. Lees alles over die yummy online shop in het artikel Sorbet Seams. Je kan ze dus lekker makkelijk thuis laten bezorgen. Easy peasy, go – click- goooo!

page loaded