Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Sui He

Door Kim op 24.07.2013

Zwarte haren en bijna even donkere ogen, het Chinese model Sui He is een verschijning waar je moeilijk naast kan kijken. Ze is 1m79 groot en dankzij haar looks zorgt dat ervoor dat ze een graag gezien model is op de runway en daarnaast.

Sui mag zichzelf het 1ste Aziatische model noemen dat het gezicht werd van de Shiseido-campagne. Daarnaast was ze ook de 1ste Aziatische die een Ralph Lauren show opende en de 2de die in de Victoria's Secret Fashion show meeliep. Haar voorganger daarin is ook niet onbekend, lees er meer over in het Belmodo artikel Face Forward: Liu Wen.

Daarnaast zag je haar ook al op de catwalk voor onze eigen Dries van Noten of Chanel, Dior, Helmut Lang, Missoni en Oscar de la Renta.Hoewel Kate Moss vroeger haar grote voorbeeld was, vertoont Sui zelf geen divastreken. Ze staat erom gekend erg vriendelijk en beleefd te zijn, wat wij enkel kunnen toejuichen. Een gezicht dat we ongetwijfeld nog vaak zullen terugzien, mark our words.


page loaded