Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Appmiral: jouw buddy tijdens de festivals

Door Koen op 24.07.2013

Het festivalseizoen is volop aan de gang. Droogshampoo, vochtige doekjes en deodorant zijn basics om de festivals te overleven maar anno 2013 horen daar ook festival apps bij. 

Daarom zijn er gelukkig enkele leuke computer nerds  die met Appmiral een handige gids vormen voor tijdens je favoriete festival. De line-up nog eens checken of meer info over de band die je net hoorde? Appmiral weet het je allemaal te vertellen.

Via push notifications blijf je bovendien op de hoogte van last minute changes en nieuwtjes die je niet mogen ontgaan, maar de handigste feature is de interactieve kaart. Daarop kan je al je interests instellen, zoals bijvoorbeeld je tent of je wagen en zelfs vrienden terugvinden kan op die manier. Wie geeft de creators een standbeeld?

De mensen achter Appmiral hebben ook aan de overbelaste netwerken gedacht, dus zijn alle applicaties ook offline beschikbaar.

Wil je helemaal voorbereid naar de festivalwei? Installeer dan nu de festivalapp op je smartphone! Alle festivalapps zijn nu beschikbaar in de Apple- en Google Play Store en Windows Phone Marketplace.

Download Appmiral nog voordat je naar Pukkelpop gaat en beleef het festival op je smartphone én in real life!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded