Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw modemagazine: Crust!

Door Koen op 23.07.2013

Great news! Het magazinelandschap in België heeft er een nieuweling bij! Styliste Lisa Lapauw en fotograaf Mous Lamrabat hebben een nieuw magazine gelanceerd: Crust. Dit halfjaarlijks magazine is gevuld met edgy editorials waarin de nadruk ligt op fotografie en mode. Naast een papieren versie, staat er ook een online versie gepland. Hiervoor is het echter nog even aftellen! 

Too reckless to succeed is de tagline van Crust. Het doel van het magazine is putting fashion in persperctive. Kledij is eigenlijk maar kledij, maar gedragen door de juiste modellen, op de juiste locatie kan het zorgen voor unieke, inspirerende beelden. Ieder beeld draagt iets zeer rauw in zich. Door samen te werken met jonge creatievelingen, worden de grenzen van bestaande fotografie afgetast en wordt er gestreefd naar uitdagende, nieuwe composities.

De styling is gewaagd en heeft telkens een enorme realiteitszin en spontaniteit in zich. Een vintage shirt, gecombineerd met een jurk van Dries Van Noten en schoenen van Kenzo? Het kan bij Crust. Misschien is dit niet iedereen zijn goesting, maar inspireren doet het zeker.

Het magazine probeert duidelijk het extravagante van internationale modemagazines naar België te brengen en hierin zijn ze geslaagd. De foto’s doen je wegdromen naar een wereld van pastelkleuren. Het is duidelijk… The Crust is the best part!

De N°0 editie is nu af en hopefully meer van dat in de toekomst!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded