Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WECANDANCE (& Win)

Door Tiany op 22.07.2013

Move over zonnekloppers, want op zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2013 wordt Zeebrugge overspoeld door festivalgangers tijdens de 1ste editie van WECANDANCE, een elektronisch muziekfestival op het strand van de badplaats zelf. 

In dat fantastische decor zullen Kitsch Club, Club 69, Labyrinth Productions en 22 Tracks de maar liefst 4 verschillende podia hosten. Onder meer Art Department, The Martinez Brothers, Maxxi Soundsystem en Attari zorgen voor de beats.

WECANDANCE is een gloednieuw concept, bedacht door Bart Roman, John Noseda en Thomas Van Hoof. Zij zijn ook de mannen achter Kitsch Club in Knokke, Magic in Antwerpen en Club 69 in Gent, dat belooft voor dit beach festival!

De heren willen met dit concept een jaarlijks terugkomend festival worden, zonder te groot en mainstream te gaan. Hoe ze zich dan onderscheiden? 1st en vooral door hun locatie natuurlijk, maar ook de sfeer die ze willen creëren is nooit gezien. Coachella meets Burning man op deze 2-daagse in augustus. Avant-garde hippies en Noordzee Navajo's dus op het strand van Zeebrugge!

Dit festival heeft dan ook een minimale dresscode: dress up hippie chique anno 2013! Denk veren, maxi skirts, bloemen, haarbanden,... Haal alles uit de kast en wordt gespot door het WECANDRESS-team! You will be rewarded!

Alsof dat alles niet genoeg is, wil WECANDANCE ook op culinair gebied uitpakken. Vergeet de vettige hotdogs en hamburgers, op dit festival geniet je van de wereldkeuken met o.a. gezonde wraps, de ballen van Wim Ballieu, Yogy frozen yoghurt, verse cocktails en verschillende soorten koffie en thee. We can taste! 

Tickets voor hét festival van het jaar kan je online bestellen. Afspraak op zaterdag 10 augustus vanaf 13:00 op het strand van Zeebrugge!

Win your ticket!

Loop je nu al met een bloemenkrans op je hoofd door je huis te dansen van plezier? Hold it! Dankzij Belmodo maak je namelijk kans om 2 dagen helemaal gratis naar WECANDANCE te gaan! Als VIP dan nog. Met logement erbovenop. En oh ja, ook nog met een shoppingpakket ter waarde van € 500,-. D-drinks, een shoppingbon van G-star, Bruxx-vliegtickets en een limited edition must-have van Filles à Papa.

Like it couldn't get any better: het enige wat je hiervoor moet doen is via Instagram bovenstaande foto van Tiany regrammen. That's it!

Regram @wecandancefest @belmodotiany #WCD13 #belmodo en misschien word jij wel de lucky bastard die een VIP duoticket in de wacht sleept! Good luck!

Meer weten over het festival? Check dan zeker eens de WECANDANCE-website en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via hun Facebookpagina!

Let the countdown begin!

page loaded