Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Tamy Glauser

Door Astrid op 21.07.2013

Belmodo probeert steeds nieuw talent te spotten en deze keer viel ons oog op gorgeous Swiss model Tamy Glauser.

Met haar 28 lentes is ze zeker en vast de jongste niet in the bizz, maar haar opvallende look maakt dat dubbel en dik goed! Je hebt androgyne modellen en je hebt androgyne modellen, if you know what I mean. Tamy hoort zonder twijfel in de laatste groep! Dit model gaat zelfs zo ver dat ze tijdens de Givenchy FW2013 menswear show gewoon meeliep tussen de boys. Hoewel Tamy beweert niet zo tough te zijn als ze er uitziet, was ze is een vorig leven bouncer in een nachtclub. Pretty badass job als je het mij vraagt!


Downside van deze look is volgens Tamy dat mensen haar aanspreken wanneer ze het ‘verkeerde’ hokje gebruikt op public bathrooms, haha! “That happens to me a lot”, laat ze Dazed Digital weten. Pfff, ons kan het totaal niet schelen waar ze naar de wc gaat, want deze chick ziet er echt geweldig uit. En wie hot enough is om voor Vivienne Westwood te lopen, heeft het voor ons nu al gemaakt!

page loaded