Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Marina Bay Sands Experience

Door Aline op 20.07.2013

Iedereen, maar dan ook I-E-D-E-R-E-E-N die de laatste 3 jaar in Singapore is geweest, heeft gehoord van het befaamde Marina Bay Sands Hotel

Het gebouw, een knap staaltje architectuur, domineert de skyline van het land (dat zo groot is als een stad) en ligt in de wijk Marina Bay, hence the nameHappy camper Aline was dan ook vastbesloten om een nacht door te brengen in het befaamde hotel. Marina Bay Sands bestaat uit 3 immense pilaren van 57 verdiepingen. Bovenaan worden de pilaren met elkaar verbonden door een gigantisch infinitypool met een breathtaking view over the city

Van 's morgens vroeg tot 11:00 's avonds kan je met volle teugen genieten van het zwembad en de andere faciliteiten. Een must om een hele dag Singapore te aanschouwen & te genieten van het spel van de zon op de vele wolkenkrabbers. 

Enkel als je hotelgast bent, kan je naar het skypark, the crown jewel van het hotel. Daar kan je rooftop lunchen, zonnebaden, cocktails sippen en als de nacht valt een dansje placeren in de fancy nightclub KuDéTa


The main reason van het verblijf was - je raadt het al - het dak van het hotel, maar het is het dan ook dubbel en dik waard!

Uiteraard heb je in Marina Bay Sands ook prachtige kamers, lekker ontbijt, een hyperprofessionele fitness & verschillende restaurants.

Om nog maar te zwijgen over het gigantische shoppingcenter dat beneden onder de grond gebouwd is met een op het water drijvende Louis Vuitton store (true story!). 


Even by night is het hotel de moeite, zeker als je naar de overkant van de Marina Bay gaat om het te bewonderen met als zijn lichtjes in een gitzwarte nacht. 

page loaded