Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Daria Strokous

Door Kim op 19.07.2013

Het Russische model Daria Strokous is een creatieve duizendpoot. Zoals velen in de business, wil ze meer zijn dan enkel model en daarom legt ze zich ook toe op acteerwerk en fotografie. Toch is haar modellencarrière hetgene waar ze het meest in uitblinkt. Zo verscheen ze al in campagnes voor Dior, Prada, Lanvin, Chanel, H&M en Jil Sander & sierde ze al meerdere Vogue covers.

Het blonde model speelde ook een kleine rol in de sci-fi thriller Contagion naast o.a. Gwyneth Paltrow & Matt Damon en ze was ook leading model in de Dior 'Versailles - Secret Garden" kortfilm, waar je meer over kan lezen in het Belmodo artikel Dior takes over Versailles.


Als je benieuwd bent naar de whereabouts van Daria, kan je haar ook volgen op Twitter, waar ze je een kleine sneak peek in haar leven gunt.

page loaded