Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Relax in Monroe Beach Knokke!

Door Tiany op 15.07.2013

In de zomer is er maar 1 place to be: het strand. Denk verfrissende aperitiefjes met de sunset op de achtergrond, comfortabel outside loungen en een prachtig, luxeus decor. Sinds 2012 is beachclub Monroe Beach Knokke the spot to see and be seen voor de very beau monde van het Zoute. De klasse die de stranduitbating uitstraalt, wordt nu tot een higher level getild want ze gingen een samenwerking aan met 7 for all mankind.

Hun slogan is 'feel the vibe of a real luxury beach' en sounds like music to our ears! Samen met 7 for all mankind veroveren ze onze kust. Het personeel gaat vanaf nu gekleed in stylish en beachproof outfits van het premium LA denimmerk. Het interieur van de club werd gepimpt met een touch of  7 en heeft 2 rustgevende kleuren, beige en wit

7 for all mankind is een wereldwijd topmerk van denim-lifestyle producten, met gorgeous accesoires en jeans- & sportkledij voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk dankt zijn succes aan zijn innovaties in pasvorm, stoffen en afwerking. Het wordt internationaal in meer dan 80 landen verkocht. In Knokke kan je terecht bij de 7 for all mankind resellers en de eigen 7 winkel gelegen op de Kustlaan. 

Voor hot beach parties en hun stomende agenda kan je terecht op de website van Monroe Beach.They're waiting for your visit en dat nog tot dinsdag 15 oktober 2013 van 08:00 tot 20:00. See you there!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded