Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style File: Henry Holland

Door Catherine op 14.07.2013

Op Belmodo hebben we al heel wat vrouwelijke Style Files gehad - Elisa Nalin, Zosia Mamet & de grieten van Haim passeerden onder andere de revue - maar met uitzondering van A$AP Rocky werden de boys tot nu toe een beetje genegeerd.

Onterecht, want in de modewereld lopen even veel fashionisto's als -ta's rond. Hoog tijd om 1 van hen in de kijker te zetten.

Henry Holland ken je natuurlijk als ontwerper van het Britse label House of Holland & als bestie van it-girl Pixie Geldof, die haar eigen eerbetoon al kreeg. Om maar te zeggen: deze Londense hipster heeft incrowd written all over him. Geen wonder dus dat Holland ook vestimentair de beste keuzes maakt.

Hij houdt van shorts & hemdjes in originele prints, zijn kuif staat altijd torenhoog in de gel & hij kan accessorizen als de besten. Die unieke stijl leverde hem de eer op als 1ste man te mogen outfitbloggen voor Vogue UK. In Today I'm Wearing houdt Henry de hele maand juli bij wat hij elke dag uit de kast trekt. Zo zagen we al een hele hoop coole sweaters, brogues & rugzakken passeren. De designer vertelt ook af & toe een semi-leuke anekdote bij de foto's:

"I was in between appointments and running past the Tower of London and had to ask a tourist to snap this one for me!" - dixit Henry Holland -

Wij zijn huge fans van HH & ervan overtuigd dat hij bij nadere kennismaking Pixie meteen zou ditchen als BFF & ons mee uit shoppen zou nemen. Duh.

Je kan zijn modieuze dagboek nog de hele maand lezen op de website van Vogue.

page loaded