Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Love Aesthetics

Door Loes op 12.07.2013

Everybody has his favorite blogger on earth. Ofja, bijna iedereen... en voor mij is dat Ivania Carpio van Love Aesthetics. Deze blogster komt met orignele content,  ze heeft een heel herkenbare stijl en heeft een oog voor mooie (héél mooie) dingen. Ik durf gerust te zeggen dat Ivania een echte inspiratie is voor mijn eigen look. Check, check en dubbel check

Deze blogster komt uit Nederland en haar stijl is clean, minimalistic en wit. Héél véél wit.  Sounds boring? Think again. Love Aesthetics brengt alles steeds met een edge, een aparte invalshoek en gaat steeds voor gedurfde combinaties in haar looks.

In het artikel Wanted: jelly shoes, zag je al hoe Ivania jellies scoorde op de markt en deze combineerde met gouden armbanden rond haar enkels. Hierdoor kregen de schoenen meteen een extra cachet en ogen ze chique en origineel. 


Ik ontdekte deze blog toen ik op zoek was naar de perfecte DIY-blog. Zo gezegd, zo gedaan. Love Aesthetics heeft de meest originele, makkelijke en minimalistische DIY’s die je jezelf kan inbeelden.  Vaak gaat het om accessoires maar er verschijnen ook zelfgemaakte kledingstukken en interior pieces. Iedere DIY is helder uitgelegd en met een duidelijk gefotografeerd stappenplan. Zo goed dat zelfs ik met 2 linkerhanden (en zonder hulp van mijn vader!) er in slaag om deze creaties naar mijn hand te zetten. 

White is never boring, darling. En deze blog bewijst hoe dat kan: cleane outfit posts, mooie interieurs, catwalk trends en gedurfde beauty posts. Yes, je had het misschien al door, maar ik ben fan. Volg haar ook zeker op instagram, haar foto’s zijn ook hier echte pareltjes en je herkent ze meteen in je instagram feed

Pictures: Love Aesthetics.

page loaded