Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De zomerbarak in Gent: Mastouche!

Door Angelique op 10.07.2013

No plans this summer?  Dan is Mastouche mogelijk the place to be voor jou. Gelegen tussen Portus Ganda en Dampoort, belooft dit pop-up concept de nieuwe hotspot te worden in Gent. 4 jonge vrienden besloten spontaan iets te doen met de 600m2  grote braakliggende kasseistrook waar ze dagelijks langs reden.

Mmmmmm… How do we explain Mastouche? Ze omschrijven zichzelf als de zomerbarak, maar ze zijn veel meer dan dat. Het is een pop-up concept waar je telkens in het weekend terecht kan voor verse koffie, een lekkere frise pint of gehaktballen van Balls ’n Glory. Naast de centrale barak-bar zijn er gezellige picknicktafeltjes buiten. Rond de barak hangt er allemaal Gents werk tentoongesteld zoals ongepubliceerde fotografie van Lieve Blanckaert en Studio Edelweiss of het stoverijrecept van Wim Ballieu.

Hiernaast worden er ook workshops en activiteiten georganiseerd. How do we feel about een majorettenworkshop of een namiddagje fietsen? Tijdens de Gentse Feesten staat er van alles op het programma, waaronder een Recovery Bar waar je eventjes kan komen uitblazen als de drukte te veel wordt voor jou.

Mastouche is er tijdens de zomermaanden tot zondag 15 september 2013. Als je instant op de hoogte wil blijven van alle activiteiten en openingsdagen van de zomerbarak, volg je hen best op Facebook en op Twitter onder @mastoucheGent. We kunnen met zekerheid zeggen dat we een leuke zomer tegemoet gaan!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded