Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wanted: jelly shoes

Door Loes op 05.07.2013

Theoretisch gezien is de zomer begonnen. Cocktail in de hand, zand in je haren en duizend sproeten van de zomerzon op je neus. Geef toe, it’s the most wonderful time of the year! Laat Andy Williams maar zingen dat Kerst de leukste periode is, geef mij toch maar sandalen in plaats van sneeuwlaarzen. Jelly sandalen om precies te zijn! 

Ik spotte ze als allereerste bij my favorite blogger on earth Love Aesthetics. Blogster Ivania combineerde deze jellies met mooie gouden ringen rond de enkels. Yes this chick got style, en ze zette er meteen een trend mee. De sandalen poppen overal op en veroveren onze harten in no time

Deze schoenen zijn pure nostalgie. Bij het zien van deze watersandalen denk ik meteen aan boules de berlin, zandkastelen en go-cart rijden aan onze Belgische kust. Nostalgie, simpel en heel erg zomers. Met de juiste styling krijgen deze schoenen van mij alvast een GO GO GOOOO.  

Je vindt deze schoentjes vaak op plaatselijke marktjes, goedkope schoenwinkels en strandwinkels op de dijk. Er wordt gefluisterd dat ze bij De Zandvoetjes in Oostduinkerke echte klassiekers verkopen voor een heel zacht prijsje! Geraak jij niet meer tot in Oostduinkerke of heb je geen zin om uit je luie hangmat te komen? Ik selecteerde 5 exemplaren die je gewoon online kan bestellen! 

1. Jelly Beans verkoopt de klassiekers der klassiekers. Neutrale doorzichtige exemplaren maar ook alle kleurtjes van de regenboog. My favorite? Heel zeker de girly pinky ones! Pink Jelly Beans: $ 34, 99.

2. I’m addicted to glitter. Daar, ik heb het gezegd. Het is officieel en ik kan er niets aan doen. Ik word aangetrokken als een ekster door alles wat blinkt, glimt en shimmered.  Het is dan vanzelfsprekend dat deze exemplaren van JuJu shoes mijn absolute favoriet zijn. Je kan deze pareltjes met blokhak vinden bij River IslandJuju shoes: £ 22,-.

3. Ben je geen fan van het klassieke model maar wel van jelly? Dan zijn deze Juju shoes bij Asos misschien jouw cup of tea. Je hebt ze in verschillende kleurtjes, maar ik werd al snel verliefd op de muntgroene. Asos: € 17,23.

4. Kleurenfan? Dan zijn deze van MELLISA waarschijnlijk jouw personal favorites. 2 kleurtjes, super stevig en comfy. Yes, that’s all you need! Nu nog zon, zee, strand en palmbomen & je bent helemaal klaar voor je vakantie op een onbewoond eiland. Melissa: € 56,23. 

5. Om het rijtje in schoonheid af te sluiten, eindig ik met nog meer glitters. Dit keer opnieuw in de doorzichtige kleur maar met een apart model. New Look knows how to rock my heart! New Look: £ 14,99.

page loaded