Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Suvi Koponen

Door Kim op 05.07.2013

25 jaar jong, 1 meter 80 groot en al meerdere aanrakingen met Alexander Skarsgård achter de rug - topmodel Suvi Koponen doet het niet slecht. De carrière van het Finse model ging van start nadat ze Mallikoulu in 2005 won, de plaatselijke variant van America's Next Top Model. Suvi verscheen kort daarna op de catwalk van meerdere fashion weeks en ze werd al snel een graag gezien gezicht bij the big labels.

In 2007 volgde ze Natalia Vodianova op als het gezicht van Calvin Klein, waar ze anno 2013 samen met Mr. Skarsgård in de campagnefilm Provocations te zien is. Hot and steamy is hoe we het zelf zouden omschrijven, maar je kan ook zelf oordelen.Ondanks haar topmodellenstatus, vindt ze het naar eigen zeggen erg belangrijk om zich goed te voelen in haar vel:

"I don't care about weight things, but it's more important to me that I'm happy and I feel good. What happens to my body is going to happen and people have to live with that or I'll quit this job." - aldus Suvi Koponen -

page loaded