Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Comme des Kitsch Club!

Door Michael op 02.07.2013

If you love the 80's, you will love Kitsch Club! Deze hotspot aan de Canada Square aan het Casino in Knokke is een gevestigde waarde in het uitgaansleven. Met kitschy, catchy tunes van onder andere New Order, Madonna, Michael Jackson, Daft Punk en Empire of the Sun gaat deze club opnieuw naar de roots van la discoteca.

Kitsch Club wordt ondertussen al 4 jaar en dit moet gevierd worden! Na 1 jaar in het wildlife theme, bereidt de club zich voor op 1 jaar volledig in het fashion theme. Oui oui, Kitsch Club à la mode!

Op Comme des Kitsch Club wordt deze 4de verjaardag en het nieuwe thema gevierd met een private dinner met een fashion show door Knuckle Duster Sweethearts. Hierna volgt nog een vette afterparty met beats van Bernard & Bernard en Monsieur Moustache & Thang.

Wil je ook meefeesten op Comme des Kitsch Club op vrijdag 5 juli 2013? Dan kan je terecht op de Facebookpagina voor alle informatie. De private dinner heeft natuurlijk een beperkte capaciteit. Als je er graag wil bijzijn heb je geluk, want wij geven een VIP duoticket weg!

Don’t forget to dress up, want bij een fashion party hoort natuurlijk een fashion dresscode

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded