Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style File: Elisa Nalin

Door Koen op 01.07.2013

Mijn absolute girl crush in fashion wonderland is zonder twijfel Elisa Nalin, you name it, she is it/has it. Quirky, girly, hip, trendy, sweet,… en als haar naam nog geen belletje doet rinkelen, doen deze foto’s dat vast wel!

Dit pixieblonde kopje verovert keer op keer talloze modeharten tijdens de fashionweeks. Scott Schuman, Tommy Ton en Tamu McPherson, altijd weten ze deze Italian Stylist te spotten en perfect voor de lens te krijgen. Ook jij hebt haar vast al gespot op het www…

Met ogen om in te verdrinken & (always!!) a happy face wilt iedereen Eli’s BFF worden.

& nu hebben we het nog niet eens over Eli’s styling skills gehad… Mixing & matching is her middle name. Colours & prints gecombineerd met de nodige funfactor en dosis humor zorgen ervoor dat Elisa nooit in een saaie combi verschijnt.

Kunnen jullie, net als mij, ook echt geen genoeg krijgen van Eli? Check haar Parisien stulpje in ‘the Selby is in your place’!

Haar avonturen met zoonlief Lucio en crazy fashionadventures volg je op instagram. Ook op de website van & Other Stories is ze te spotten in foto’s van Tamu McPherson van ‘All the pretty birds’. Inspiratie gegarandeerd!

Foto’s via KW Moon photography, The Sartorialist, en Sophie De Vos.

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded