Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Sweet and spicy!

Door Michael op 01.07.2013

De zomer is officieel begonnen and this meansCocktailtime! Belgische jeneverproducent Peterman brengt deze zomer 2 limited edition jenevers uit: Chewing gum, een zoete jenever met kauwgomsmaak die onmiddellijk nostalgie oproept en Spicy lips, een pittige jenever met granaatappel en een vleugje pikante chili.

En naar aanleiding hiervan brengen we jullie dan ook maar liefst 2 cocktails van de week, waarin de Peterman jenevers verwerkt zitten! De jenevers zijn verkrijgbaar in de supermarkt voor € 8,99.

 

1. Chewing gum cocktail

 

 

Wat heb je nodig?

 

- 7 cl Peterman chewing gum

- 5 cl pompelmoessap

- 1 cl limoensap

- 2 cl tonic

 

 

Let’s do this!

Doe alle ingrediënten, buiten de tonic, in een shaker. Schud krachtig en serveer in een glas gevuld met ijsblokjes. Voeg er de tonic aan toe en garneer het glas met een partje limoen. Easy peasy!

2. Spicy lips cocktail

 

Wat heb je nodig?

 

- 7 cl Peterman spicy lips

- 2 cl limoensap

- 1 cl rietsuikersiroop

- 2 druppels tabasco

- Citroengras (geraspt)

 

Let’s do this!

Doe alle ingrediënten in een shaker, schud krachtig en serveer in een glas gevuld met crushed ice. Garneer het glas tot slot met een rode spaanse peper. Cheers!

 


Zara tricolor dress, € 69,95 - New Look nude wedges, € 59,99 - New Look tranparent clutch, € 11,99 - New Look Pink shades, € 6,99.

Ga in je bijpassende look voor een pop of color. Maar don’t overdo it! Combineer het geheel met nude kleuren voor een volwassen en speelse look.

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded