Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Denim… Head to toe

Door Tiany op 29.06.2013

Nadat Justin en Britney in talloze magazines verschenen in hun fameuze denimoutfit had iedereen even genoeg van de ‘head to toe’ denim look.

Maar denim is making a biiig comeback! We kiezen niet langer enkel voor jeansbroeken, maar ook shirts, caps en skirts maken hun intrede!

Stilaan vinden we meer en meer denim met polkadots, strepen en dip dye in de rekken. You name it, Asos (probably) has it!

Voor de beginners

Nog steeds niet gewoon aan het idee om jeans op jeans te dragen? No worries! Just follow the instructions…

1. Mix 2 verschillende kleuren jeans, hiermee kan je echt niet mis gaan! Kies voor een donkere jeans gecombineerd met een licht(blauw) hemdje. Too boring? Breng er wat meer kleur in door voor een ombre denim shirt te gaan.

2. Toch bang om een smurfenlook te bekomen? Pimp it up met een fijn ceintuurtje of felle lipstick in burgundy of koraalrood.

3. In my (honest) opinion is een statement necklace of een cognackleurige vest de beste manier om je denim-look af te maken! Get inspired by these pretty ladies…


Voor de gevorderden

1. Kies voor dungarees!

2. Mix & Match je denim met polkadots en prints!

3. Durf voor shirts of tops te gaan met aparte schouders of opvallende vormen.

Denim is natuurlijk ook een hit bij de celebs en it-girls. Alexa Chung is een grote fan en ook Riri is een fervent denim-shopper, ook in haar collectie voor River Island vinden we veel jeans.

Om af te ronden pics van hopeloze denimgevalletjes in Jersey Shore…

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded