Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Bday Rio!

Door Bieke op 28.06.2013

Er is er eentje jarig en dat mag, of beter gezegd moet, gevierd worden! Vorig jaar in juni opende de rasechte Gentse Christina De Kerpel de accessoireshop Rio in hartje Gent. Een shop, believe me, het is om je vingers van af te likken.

Welke brands deze luxury place huist? Alexander McQueen, Comme des GarçonsSaint Laurent, Lanvin, Maison Michel & Repossi Keep on breathing... want dit is nog niet alles. Recent kan je er ook terecht om jezelf te verwennen met Marni statement juwelen, Proenza Schouler schoons, Jade Jagger blings en de Stella McCartney it-bags. Breathe in and out, and in and out... want, beste fashion connaisseurs, nieuw voor FW2013 zijn de fabulous Chrome Hearts Sunglasses, Reed Krakoff en Valentino Garavani. Maximale aaibaarheid? Check. Belmodo hotspot? Double check.


Can't get enough en wil jij er als 1ste bijzijn om de nieuwste autumn/winter Rio pieces te bewonderen? Trek je designer dancing shoes aan en vier dan, samen met Rio, mee op zaterdag 27 juni 2013 in de Culture Club te Gent. Ga langs in de shop om je invite op te pikken en get prepared voor een out-of-control Rio avondje!
 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends in accessoireland en de beste Rio fashion scoops? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en check op regelmatige basis de Facebook pagina, want deze signaleert en tipt de mooiste items.

page loaded