Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

RegentTweet 2013

Door Koen op 27.06.2013

Op zaterdag 22 juni 2013 werd Regent Street in Londen het decor van een internationaal bloggersevent. RegentTweet nodigde bloggers van over de hele wereld uit om de hippe winkelstraat te komen ontdekken. Met hun smartphones in de hand trokken ze erop uit om de ganse dag te tweeten, instagrammen en Facebooken & Belmodo was represent!


De Belgische bloggers - Foto © RegentTweet.

De dag begon vroeg. De Eurostar bracht ons pijlsnel tot in het centrum van Londen, want om 10:00 moesten we ons al aanmelden in "the hub". Klaar om het Engelse weer te trotseren trokken we de straat op - bleek dat de weergoden ons toch goed gezind waren, want de regen bleef uit en lang leve de zon!.


BelmodoKoen met Karen van Ghent Streetstyle - Foto © RegentTweet.

Het nice aan Londen is: De solden beginnen er vroeger! Hurry, hurry, hurry dus, want we moesten overal geweest zijn! Winkels als Liberty, Reiss, Hollister en Michael Kors heetten de bloggers welkom met leuke goodies en verrassingen.

Dat is nog een handigheid aan Regent Street. Je vindt op 1 straat alle merken die je maar nodig hebt. Van high street brands, als H&M en Top Shop tot designer wear, als Burberry en Maison Martin Margiela.

Voor we het wisten was het middag en konden we gaan lunchen bij Mash. Een origineel steak restaurant waar je op je wenken bediend wordt.


Na het eten weer de straat op! We gingen nog even langs bij Toni&Guy, maar dan vonden we dat we een cocktailtje verdiend hadden... Gelukkig voorzag RegentTweet ons van enkele leuke plekjes, waar we topdrankjes konden consumeren! Je wordt er zowaar moe van, de hele dag rond te hossen, te shoppen, te eten en te drinken...

Voor we het wisten was ons dagje Londen voorbij en werden alle bloggers weer op de trein naar België gezet.


Brussel-Zuid in het avondlicht. 

Moe, maar voldaan kwamen we weer in Brussel toe. Shoppen in Londen, ik kan het iedereen aanraden! En ga dan zeker eens een kijkje nemen in Regent Street.

page loaded