Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Sir magazine

Door Loes op 25.06.2013

Ben jij altijd op zoek naar het laatste nieuwe talent? Ben je een "hipkip" die altijd als eerste iets wilt ontdekken? Ben jij niet aanspreekbaar zonder je nodige portie fashion, muziek en kunst? Oh dear damsels and gentlemen, dan gaan jullie Sir magazine heel leuk vinden! 

Sir is een online magazine dat als 1ste de talenten in the hood spot. Ze houden van diepgaande interviews, aparte reviews en degelijke artikels met een hoek af. Zo schrijven ze een aantal keer per maand over een opvallend toilet dat ze hebben ontdekt. Say what? Yes, Toilet Tuesday is grappig, mysterieus en geeft een kijkje in de kleinste kamers. 

Sir heeft veel vaste formats waar steeds andere talenten aan deel nemen. A workspace by... toont iedere week een nieuwe tekening van de werkplek van een opvalende illustrator. Rommelig, clean, vliegende bureaus en vooral veel Macbooks... Herkenbaar voor creatives en steeds orgineel!  


Ook geeft Sir je iedere maand de beste expo’s mee die je absoluut moet bezoeken. Kunst en musea, boring? Think again, als je de expo’s bezoekt die Sir Charlotte voor jou uitzoekt, zal je er heel anders over denken. 

Dit weekend heeft de website een nieuw design gekregen én dat mag gezien worden! De hele site heeft een royal make-over gekregen, inclusief a golden touch en een Koninklijke attitude.  Schattige gentlemen icoontjes, grote, mooie foto’s en mint groene lay-out. Een clean en rustig design met pretty pretty details. 

De site is opgestart door 3 lovely ladies: Sir Elke, Sir Fantina en Sir Julie. Het zijn 3 vriendinnen met een grote passie (en oog) voor opkomend talent. Samen met een team van 11 gepassioneerde vrienden schrijven ze meermaals per dag artikels die er BOENK opzitten. Ieder teamlid heeft er zijn eigen passie: schrijven, fotograferen, kunst, muziek, mode… én yours truly zit ook in dat keitoffe team. Misschien ben ik dus niet helemaal objectief, maar check de site en oordeel vooral zelf! wink 

Houd de facebookpagina, Instragram en Twitter ook in het oog, hier gebeuren in de toekomst leuke wedstrijden. Ladies and gentlemen, wees welgekomen, want Sir ontvangt jullie graag in hun Gentlemen’s Club

page loaded