Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Yogadiscovery feat. Vita Coco

Door Tiany op 20.06.2013

Antwerpen, Mechelen, Gent en Knokke, get ready for the ultimate yoga experience!

Van begin juni tot eind september 2013 kan je op verschillende plekken onverwacht kennismaken met pop-up yogasessies. In de winkelstraten, op de daken, op het strand,… en dit volledig gratis!

Deze yoga-sessies worden door Yogadiscovery en Vita Coco georganiseerd. Op deze manier kunnen mensen kennismaken met de voordelen en de heilzame effecten van yoga. Er zullen maar liefst 11 yogasessies plaatsvinden. Heel veel mensen hebben een verkeerd beeld over het fenomeen. Zo denken ze vaak dat enkel slanke mensen yoga kunnen beoefenen, maar dat klopt helemaal niet!

Om iedereen te stimuleren een yoga-sessie te volgen, hebben Philip De Wulf, initiatiefnemer van de pop-up yogasessies, Vita Coco en verschillende yogaleraars de hoofden bij elkaar gestoken. Zij zijn ervan overtuigd dat yoga heel wat lichaamsklachten kan vermijden. All you need is een matje en een Vita Coco, kwestie van voldoende gehydrateerd te blijven.

Er zijn 4 sessies gepland op een zondagochtend in Mechelen en Gent, en 1 sessie op vrijdagochtend in Knokke. 5 Sessies zullen pas 48 uur op voorhand bekendgemaakt worden. Om het yogaseizoen af te sluiten, wordt er op zondag 29 september 2013, 1 hele grote sessie georganiseerd in een oude treinloods in Park Spoor Noord - Antwerpen. De organisatoren hopen zo'n 500 enthousiastelingen samen te sprokkelen.

Bij het deelnemen aan zo'n sessie draag je best gemakkelijke, losse kleding. Na de sessie kan je heerlijk genieten van een fris kokosdrankje van Vita Coco, 100% natuurlijk kokoswater, en het bevat geen kunstmatige toevoegingen. Deliciousss!

Je kan al enkele plaatsen en data van de sessies vinden op de website van YogadiscoveryCheck it out!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded