Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Goodiez, pop-up market!

Door Michael op 17.06.2013

Jaaaahaa! De zomer is begonnen! Iedereen komt buiten, heerlijk op een terrasje of in het park... Perfecte timing om de pop-up markt met picknick Goodiez te bezoeken!

Goodiez is een market met handgemaakte, retro style en vintage spullen. Er zijn meer dan 40 standhouders, o.a. Retro Happiness, Georgette, Lobogato juwelen, Bluette, Mina Kets, Natuuurlijk, Mona's prul met stijl, Tee Time designs en vele anderen. De standhouders zijn geselecteerd uit honderden inschrijvingen en werden gekozen vanwege hun originaliteit en stijl. Het is een toffe mix van juwelen tot meubilair, van stoffen tot kinderkleding. Plus, alles met een vleugje retro of vintage!

Van al dat rondsnuffelen naar leuke hebbedingetjes krijg je honger. Daarom is er ook een Goodiez picknick, met gerechten van Step 2 en Wezel Culinair team. Alvast een voorsmaakje: wraps met gerookte zalm, koude pastasalade en gazpacho. Mmm yummie, lekker zomers en voor ieder wat wils!

Uiteraard is er ook een bar van Taeymans Coffee, want dat kan zeker niet ontbreken op een summer pop-up market. Hier kan je genieten van een Liefmans on the rocks, een Mojito of een goede West-Malle trappist.

Als kers op de taart zal de dessertencaravan van Mea Cuppa ons verwennen met real American cupcakes en cakes. Yummie yummie, I’ve got love in my tummy.

Goodiez is gegarandeerd fun! Het is een combinatie van winkelen, kuieren langs handmade items, gewoon lekker luieren op de picknickweide en genieten van lekkere gerechtjes. Dit alles met leuke achtergrondmuziek.

Neem zeker eens een kijkje op de Facebookpagina. Als je de pagina liket, kan je iedere maand kans maken op een toffe prijs! Tooooff!

See you at Goodiez!

WANNEER
Zondag 23 juni 2013
Van 12:00 tot 19:00

WAAR
Kasteeldomein De Renesse
Lierselei 30
2390 Oostmalle

INKOM
Gratis
P.S.: Neem een dekentje mee voor de picknick.

page loaded