Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexa turns writer

Door Astrid op 15.06.2013

Listen up Belmodo lovers, our favourite girl crush of all times miss Alexa Chung gaat een boek schrijven. Beter nog, het stijlboek is ondertussen al geschreven! Het debuut van Alexa kreeg toepasselijk de titel ‘It’. Niet meer, niet minder.

Het boek is een verzameling van de Britse it-girl haar “inspirations, musings and her own very personal and eclectic style”, aldus Amazon die het boek uitgeeft. Alexa nam zelf foto’s, schreef alle teksten en kroop zelfs achter de tekentafel voor haar boek. We weten ondertussen dat het geen autobiografie, stijlbijbel of roman is geworden. Wel voorspellen we dat dit hét koffietafelboek van het najaar zal zijn. De girly pink cover is alvast een hit!

Het boek komt uit op donderdag 5 september 2013. Wie wil kan het boek nu al bestellen via Amazon. Wel voor de snelle vogels! 

page loaded